Luke Besley K5l Zbrspds Unsplash

Werving & Selectie

Opzoek naar een of meerdere werknemers, maar geen tijd voor het wervingsproces? 

Onze werving & selectie

Bij WIL Groep nemen wij de rol op ons om de juiste werknemers voor uw bedrijf te werven en te selecteren. Bij dit proces besteden we aandacht aan jullie persoonlijke organisatiestructuur/klimaat. We zoeken uit per opdrachtgever wat voor soort personeel past binnen de bedrijfsvoering. Daarbij proberen we rekening te houden met de cultuur binnen het bedrijf.

Wij controleren alle facetten en geven gehoor aan onze klanten. Dit met het oog op een duurzame en langdurige werkrelatie tussen de door ons geselecteerde medewerker en de klant.

Nadat wij genoeg informatie hebben voor onze wervingsprocedure gaan we op zoek naar de juiste werknemers. We matchen de kandidaten op eigenschappen die aansluiten bij de functie die gevraagd wordt. Na het intensief werven van verschillende kandidaten nodigen we de beste matches uit voor een kennismakingsgesprek bij onze Werving & Selectie. Tijdens dit gesprek letten we op de persoonlijke eigenschappen en motivatie. Gedrevenheid is voor ons een belangrijke factor. Wij doen er alles aan om erachter te komen of de kandidaat het juiste competentieprofiel bezit voor de gezochte functie.

Na een goed beeld van de kandidaat te hebben is de volgende stap de kandidaat voor te stellen aan de opdrachtgever.

Aansluitend aan het Werving & Selectie proces is het de bedoeling dat de werknemer direct bij de opdrachtgever in dienst mag treden. Wij streven naar een langdurige, duurzame samenwerking en zorgen dus ook voor een goede screening vooraf om vroegtijdige uitval te voorkomen. 

Op zoek naar een professional voor jouw bedrijf? Of een vacature gezien waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Neem dan nu contact met ons op en laat je adviseren door een van onze collega's 

Zit jouw gewenste vacature er niet tussen? Niet getreurd, toch helpen wij je graag verder. Neem contact op voor meer informatie.

8 Vacatures beschikbaar

Commercieel Medewerker Binnendienst

 • Particulier
 • Commercieel
 • €2200 - €3500
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Uden
Ben jij commercieel ingesteld? Durf jij op een klant af te stappen? Telefoontjes plegen is voor jou geen enkel punt? Heb jij affiniteit met kozijnen of de techniek? Pas jij in dit profiel of denk je dat je dit zou kunnen leren, lees dan snel verder! Wat ga je doen? Je beheert de telefoon en de mailboxen; Je maakt offertes, opdracht- en afspraakbevestigingen; Onderhouden van contact met onze technische buitendienst Actief verkopen en promoten van onze gehele product-range Wat bieden we jou? Een bruto maandsalaris tussen €2.200 en €3.500 Een uitdagende baan als Commercieel Medewerker met uitzicht op een vast contract 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8% Reiskostenvergoeding Zeer ruime gelegenheid tot ontplooiing, verbreding en extra scholing Wat vragen wij van jou? Je bent flexibel en zeer servicegericht en niet bang om uitleg te geven aan de klant Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B Je bent stressbestendig Je kunt zelfstandig werken, maar bent tevens een team-player Je bezit over een goede dosis humor Je bent niet bang om de telefoon te pakken. Commercieel ingesteld en leergierig Mocht je niet helemaal in het profielen passen, geen enkel punt neem contact met ons op en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Doormiddel van om en bijscholing kijken wij verder dan alleen ervaring of opleiding.
Bekijk vacature

Projectleider Nieuwbouw

 • Nieuwbouw
 • Bouw
 • €3000 - €5000
 • Vast/Tijdelijk
 • Regio Arnhem
Als Projectleider ben jij eindverantwoordelijk voor het project en geef jij leiding aan één of meerdere uitvoerders. Het is jouw taak om het project tijdig en met een positief rendement op te leveren. Om dit te realiseren sta jij in contact met de klant, architecten, constructeurs, je eigen afdeling, de uitvoering en met andere externe partijen zoals onderaannemers, leveranciers en gemeentes. Binnen dit bedrijf ben jij als projectleider verantwoordelijk voor de financiële, technische en het contractuele taken van verschillende projecten. Jij verzorgt een project van A tot Z en denkt hierbij mee in het volledige plaatje. Als projectleider ben je op verschillende vlakken inzetbaar. Dit maakt het werk bij onze opdrachtgever erg divers. Wat bieden wij jou ? Uitzicht op een vast contract 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling Een laptop en smartphone van de zaak, en een bedrijfsauto of mobiliteitsbudget Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Een gezonde werkplek en deelname aan een fit programma. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit. Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis. Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega’s Een salaris van minimaal €3000 tot €5.000 bruto per maand. Wat ga je doen? Met je team zorg je voor een optimale voorbereiding en de realisatie van nieuwbouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen over de juiste technische, financiële en organisatorische informatie beschikken om hun werk optimaal te kunnen doen. Je bewaakt en verstrekt de juiste managementinformatie. Je stuurt en wijst anderen op de veiligheidsregels van jouw project, want veiligheid is een bij onze opdrachtgever. Op een inspirerende en coachende manier stuur je interne en externe medewerkers aan. Samen met je collega’s optimaliseer je onze bouwconcepten die gekenmerkt worden door maximale efficiency en grote flexibiliteit. Wat vragen we van jou? Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie; Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift; Jij beschikt over HBO- werk- en denkniveau.
Bekijk vacature

Projectmanager

 • Particulier
 • Bouw
 • €3500 - €6800
 • Vast/Tijdelijk
 • Regio Nijmegen
Als projectmanager ben jij de verbindende factor en heb je de touwtjes stevig in handen. Gelukkig ben jij net zo veelzijdig als je job. Niet alleen beschik je over sterke inhoudelijke technische kennis, ook kun je vertrouwen op je natuurlijke leiderschapskwaliteiten. Je motiveert je team om (met lef) samen te werken waardoor jullie keer op keer samen tot de beste resultaten en oplossingen komen. Wat bieden wij jou? Uitzicht op een vast contract 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling Een laptop en smartphone van de zaak, en een bedrijfsauto of mobiliteitsbudget Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf te ontwikkelen. Een gezonde werkplek en deelname aan een fit programma. Blijf in beweging met een deskbike, werk aan een sta-bureau en geniet elke dag van vers fruit. Een open en informeel kantoor, van alle gemakken voorzien en waar flexibel afgewisseld kan worden met werken vanuit huis. Een toonaangevend familiebedrijf als werkgever: persoonlijk, betrokken en gezellige collega’s Een salaris van maximaal € 6.800 bruto per maand. Wat ga je doen? Met je team zorg je voor een optimale voorbereiding en de realisatie van nieuwe bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat alle betrokkenen over de juiste technische, financiële en organisatorische informatie beschikken om hun werk optimaal te kunnen doen. Je bewaakt en verstrekt de juiste managementinformatie. Je stuurt en wijst anderen op de veiligheidsregels van jouw project, want veiligheid is een bij onze opdrachtgever. Op een inspirerende en coachende manier stuur je interne en externe medewerkers aan. Samen met je collega’s optimaliseer je onze bouwconcepten die gekenmerkt worden door maximale efficiency en grote flexibiliteit. Wat vragen we jou? Hbo werk- en denkniveau, richting bouwkunde Ervaring in een soortgelijke functie en/of minimaal 5 jaar ervaring als projectvoorbereider Kennis van de juridische aspecten van het bouwproces Diploma VOL VCA Affiniteit met de financiële bewaking van het bouwproces
Bekijk vacature

Planvoorbereider Bouw

 • Nieuwbouw
 • Bouw
 • €2800 - €4800
 • Vast/Tijdelijk
 • Regio Nijmegen
Wil jij zélf verantwoordelijk zijn voor het complete, commerciële traject met onze opdrachtgevers? Als planvoorbereider zorg jij altijd voor een maatwerk oplossing. Jij mag het plan van aanpak maken, weet voor ieder plan óók een alternatief en maakt uiteindelijk een sluitend plan. Natuurlijk met als doel om te komen tot de beste technische oplossing voor de opdrachtgever. Beginnen jouw handen al te jeuken? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wat bieden wij jou ? Persoonlijke ontwikkeling Mogelijkheid om 4 dagen te werken (Kunnen wij ons niet voorstellen met deze toffe baan) Je ontvangt een goed loon op basis van cao Je krijgt 20 vakantiedagen en 10 roostervrije dagen Wat ga je doen? Het bijwonen van startwerkbesprekingen op locatie met opdrachtgevers. Invulling geven aan de mogelijke scenario’s en deze uitwerken in een technische en economisch haalbaar plan. Jij bent daarin de adviseur. Opstellen van een TCO en NCW berekeningen op basis van de gekozen scenario’s. Telefonisch of op bezoek bij de opdrachtgever om hem/haar te adviseren over de diverse scenario’s. Zorgen voor een juiste en volledige (digitale) dossiervorming voor uitvoering. Juiste en tijdige overdracht met een van jouw collega’s van uitvoering en de opdrachtgever. Verzorgen van tekeningen in AutoCad. Wat vragen we van jou? Een aantal jaren werkervaring heeft opgedaan in een soortgelijke functie. Heb jij ervaring vanuit een andere branche? Dat is voor ons geen probleem, zolang je affiniteit met techniek hebt of je hierin wilt ontwikkelen. Analytisch én klantgericht is. Je bent goed in het opbouwen van relaties. Goed is in het bedenken van oplossingen. Op de hoogte is van de bouwbranche en inspeelt op marktontwikkelingen. Onderzoekt, communiceert en zich aanpast waar nodig. Goed kunnen luisteren. Heb jij een bouwkundige opleiding gevolgd? Dat is voor ons een pré, geen must.
Bekijk vacature

Pagina 1 van 2

Clem Onojeghuo Zzza888fskg Unsplash

Dit maakt WIL Groep uniek

Werken en leren gecombineerd

Maatwerktrajecten

Kennis uit de praktijk

Bij- en omscholing

Marktconform salaris

Foto Suzanne 1 Jaar Gedetacheerd

De eerste vrouw die wij hebben kunnen opleiden en begeleiden naar een baan in de techniek.

Suzanne Lunenburg

Elektromonteur

Adrian Contract Kropman D2 1 Van 4

Na het ontvluchten van de oorlog, een frisse start gemaakt in Nederland.

Andrii Zahumnyi

Installatiemonteur

Max Klaver

Na een leerwerktraject van bijna 2 jaar, nu een vaste aanstelling als schilder!

Max Klaver

Schilder

Foto Afscheid Mehrdad

Mehrdad kwam bij WIL Groep voor een omscholingstraject omdat hij dacht dat er hier geen werk was te vinden, dat vergelijkbaar was met zijn werk in Iran.

Mehrdad Golkarghamsari

Elektromonteur

Image003

Na 30 jaar trouwe dienst, door corona buitenspel gezet

Mari Verstraaten

Huismeester

Foto Hans 1 Jaar Gedetacheerd

Als iemand mij anderhalf jaar geleden had verteld wat ik nu voor werk doe, had ik die persoon voor gek verklaard.

Hans Wiertz

Installatie Monteur

Richard en Serge bij ECO+BOUW

Richard van Rosmalen: "Hoop dat ik hier tot mijn pensioen kan blijven werken"

Richard van Rosmalen en Serge Janssen

Timmermannen

Samuel - elektromonteur

Unica is een fanatiekeling rijker!

Samuel Meskel

Elektromonteur

Dylan Minekus

Nieuwe kansen ontdekt in de bouw!

Dylan Minekus

Timmerman

Peter Jacobs

Nieuwe kansen ontdekt in de bouw!

Peter Jacobs

Werkvoorbereider

Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo