Josue Isai Ramos Figueroa Qvbynmunj9a Unsplash

Uitzenden & ZZP Bemiddeling

Met de overnames van de uitzendbureaus Bouwbanen en Hercurius More than People heeft WIL Groep haar activiteiten in uitgebreid met ZZP Bemiddeling, Payrolling, Detacheren en Uitzenden. Door deze overnames heeft WIL Groep haar netwerk van bedrijven en expertise verder uitgebreid.

Uitzenden & ZZP Bemiddeling

WIL Groep is een gespecialiseerd uitzendorganisatie voor de bouw, infra en techniek. Wij bemiddelen vakkrachten en kantoorpersoneel in deze branches, waarbij we ons richten op Uitzenden, Detachering en ZZP Bemiddeling.

Wij detacheren, bemiddelen en zenden het personeel van de toekomst uit. Wij werven en selecteren de juiste werknemers op gedrevenheid, motivatie, kennis en kunde en matchen dat vervolgens bij de juiste opdrachtgever. Wij ontzorgen de opdrachtgever volledig en zorgen ervoor dat werknemers op de juiste plek zitten. 

Wij bieden de werkzoekende en de opdrachtgever een mogelijkheid om de beste werkplek voor de werkzoekende te vinden. Tegelijkertijd biedt het de opdrachtgever de mogelijkheid om de juiste werknemer te vinden. We letten op de persoon achter het CV. Welke kracht heeft de werkzoekende en waar kun je die kracht het beste goed tot zijn recht laten komen.  

Een goede toekomstige werknemer is goud waard. Het is belangrijk dat de werknemer goed op zijn plek zit. 

Het traject begint bij het kennismakingsgesprek. Door goed uit te zoeken wie de persoon is achter het CV, kunnen we een beter beeld krijgen van de eigenschappen van de werkzoekende. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste match. Dit doet WIL Groep tot dat de juiste match gevonden is, zowel voor de werkzoekende als voor de opdrachtgever. We praten immers over een arbeidsrelatie. Het voordeel van WIL Groep is dat er snel geschakeld kan worden tussen personeel.


Bij ons staat centraal

Afspraak is afspraak

In de samenwerking vinden we het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen, zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben. Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Persoonlijk contact

Wij kennen onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij zijn regelmatig op de bouw, op kantoor of in de werkplaats te vinden.

Trainingsmogelijkheden

WIL Bouwbanen heeft aandacht voor de ontwikkeling, veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.  WIL Bouwbanen werkt nauw samen met verschillende opleidingsbedrijven om aan de wens van onze medewerkers en opdrachtgevers te kunnen voldoen.

ZZP Bemiddeling

Bij WIL Groep werken wij al geruime tijd met ZZP’ers en hebben wij een groot kandidatenbestand opgebouwd. ZZP’ers kiezen bewust voor WIL Groep, omdat wij binnen 7 dagen betalen en een groot netwerk hebben in verschillende regio’s. Zo kan de ZZP’er zich focussen op zijn specialisme en wij op die van ons.

ZZP’ers inhuren biedt een organisatie of bedrijf veel meer flexibiliteit bij de inzet van personeel. Op deze manier beschik je voor een korte of lange periode over tijdelijk gekwalificeerd personeel. Jij regelt het project en wij regelen de betaling van de ZZP’er. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

24 Vacatures beschikbaar

Asbest Verwijderaar

 • Renovatie
 • Bouw
 • €1600 - €2600
 • Vast/tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Als asbest verwijderaar ben je dagelijks bezig met het verwijderen van asbesthoudende materialen. Je kan ingezet worden op verschillende projecten in diverse plaatsen in Nederland. De werkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Mocht je nog geen ervaring hebben binnen dit vak, geen probleem, wij leren het jou! Wat zoeken wij? Wij zoeken werknemers met een flexibele instelling en een sterk gevoel voor samenwerking. Daarnaast verwachten wij van jou dat je de aangegeven procedures correct uit voert en veilig werkt volgens protocol. Het is van bijzonder belang dat de geldende wet- en regelgeving omtrent het werken met asbest strikt nageleefd wordt. Naast de controle die wij daar zelf op voeren verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van de werknemer. Wat bieden we jou? Een bruto maandsalaris tussen €1.600 en €2.600. Een uitdagende baan als asbestverwijderaar met uitzicht op een vast contract. 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8%. Reiskostenvergoeding. Mogelijkheid tot behalen van VCA. Mogelijkheid tot behalen van DAV (Deskundig Asbest Verwijderaar). Wat vragen wij van jou? Je bent flexibel. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Je bent stressbestendig. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een team-player. Je bezit over een goede dosis humor. Je hebt ervaring als asbestverwijderaar of bent enorm gemotiveerd om dit vak te leren.
Bekijk vacature

Dakdekker

 • Nieuwbouw
 • Bouw
 • €1600 - €2800
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Ben jij gepassioneerd over het vak van dakdekker en op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw expertise kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Als dakdekker in ons team krijg je verantwoordelijk voor het opbouwen, onderhouden en renoveren van daken.  Wat ga je doen? Opbouwen, onderhouden en renoveren van daken. Je bent in staat om aan de hand van instructies van de uitvoerder de verantwoordelijkheid te dragen voor een perfecte uitvoering van de werkzaamheden, daarbij is inzicht van groot belang. Je wordt als dakdekker direct ingezet op verschillende projecten. Zo houd jij jou bezig met het aanbrengen van dakbedekkingsmaterialen, zoals bitumen, EPDM, kunststof en PVC, lood/zink. Wat bieden we jou? Een bruto maandsalaris tussen €1.600 en €2.800 Een uitdagende baan als dakdekker met uitzicht op een vast contract Een eindejaarsuitkering van 8,3% (na indiensttreding) 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8% Reiskostenvergoeding Zeer ruime gelegenheid tot ontplooiing, verbreding en extra scholing Wat vragen wij van jou? Je bent flexibel en zeer servicegericht en niet bang om uitleg te geven aan de klant Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B Je bent stressbestendigJe kunt zelfstandig werken, maar bent tevens een team-player Je bezit over een goede dosis humor Je hebt ervaring als dakdekker, of bent enorm gemotiveerd om dit vak te leren. Mocht je niet helemaal in het profielen passen, geen enkel punt neem contact met ons op en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Doormiddel van om en bijscholing kijken wij verder dan alleen ervaring of opleiding.
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening

 • Onderhoud
 • Groenvoorziening
 • €1600 - €2600
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Krijg jij het warm van werken in de buitenlucht? Werken met je handen en niet bang om ze vies te maken? Heb je ervaring in het hoveniers vak of wil je graag ervaring opdoen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wat ga je doen? Zaag- en snoeiwerk Bosmaaien en bladblazen Onkruidbestrijding Schoffelen, spitten en graskanten steken Beplanting vervangen Kleine serviceklussen Schoonmaken van objecten Wat bieden we jou? Een bruto maandsalaris tussen €1.600 en €2.600 Een uitdagende baan als Medewerker Groenvoorziening met uitzicht op een vast contract. 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8% Reiskostenvergoeding Zeer ruime gelegenheid tot ontplooiing, verbreding en extra scholing Wat vragen wij van jou? Een gezellige collega en tegelijkertijd een harde werker. Ervaring als hovenier/groenvoorziener of bereid om het vak te leren. Je bent sociaal en maakt graag een praatje met de gasten op het park. Je bent op zoek naar jaarrond werk en wil je voor langere tijd binden aan onze organisatie (vaste baan). Mocht je niet helemaal in het profielen passen, geen enkel punt neem contact met ons op en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Doormiddel van om en bijscholing kijken wij verder dan alleen ervaring of opleiding.
Bekijk vacature

Elektromonteur Storingsdienst

 • Particulier
 • Techniek
 • €2800 - €4800
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Als Elektromonteur storingsdienst bij deze opdrachtgever ben jij dé reddende engel! Als zelfstandig elektromonteur zal je voornamelijk bezig zijn met het installeren en in bedrijfstellen van complete elektrotechnische installaties. Naast het verhelpen van storingen zal ook het onderhouden van deze installatie en het vinden van technische oplossingen tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Wat bieden wij jou? Een salaris van ongeveer €2800 tot €4800 per maand. Vrije dagen conform cao bouw en infra 45 vrije dagen. Een mooie klus met veel afwisseling. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Veelzijdige opdrachten. Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Jouw werkzaamheden bestaan uit? Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelkasten, stroomonderbrekers, transformatoren en/of andere onderdelen. Vult het bij de installatie behorende keuringsrapport in. Zorgt dat tekort aan materiaal en materieel in overleg geregeld wordt. Lost in overleg met de leidinggevende problemen inzake de uitvoering van projecten op. Zorgt dat de werkplek ordelijk en netjes achterblijft na verrichte werkzaamheden. Wat vragen we van jou? Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent oplossingsgericht. Fysiek goed instaat zijn om dit werk uit te kunnen voeren. Een goede dosis doorzettingsvermogen en ben je een echte aanpakker. Je kan goed samenwerken en je bent flexibel in je werkzaamheden. Je hebt de nodige ervaring en kan hierdoor zelfstandig werken. Als ZZP'er: Betaling binnen 7 dagen. Wij zorgen voor werk, altijd!
Bekijk vacature

Pagina 1 van 6

Peter Jacobs

Na veel ervaring op te hebben gedaan, nu een nieuwe vastigheid.

Peter Jacobs

Werkvoorbereider

Foto Suzanne 1 Jaar Gedetacheerd

De eerste vrouw die wij hebben kunnen opleiden en begeleiden naar een baan in de techniek

Suzanne Lunenburg

Elektromonteur

Richard en Serge bij ECO+BOUW

Richard van Rosmalen: "Hoop dat ik hier tot mijn pensioen kan blijven werken"

Richard van Rosmalen en Serge Janssen

Timmermannen

Foto Afscheid Mehrdad

Mehrdad kwam bij WIL Groep voor een omscholingstraject omdat hij dacht dat er hier geen werk was te vinden, dat vergelijkbaar was met zijn werk in Iran.

Mehrdad Golkarghamsari

Elektromonteur

Dylan Minekus

Nieuwe kansen ontdekt in de bouw!

Dylan Minekus

Timmerman

Foto Hans 1 Jaar Gedetacheerd

Als iemand mij anderhalf jaar geleden had verteld wat ik nu voor werk doe, had ik die persoon voor gek verklaard.

Hans Wiertz

Installatie Monteur

Image003

Na 30 jaar trouwe dienst, door corona buitenspel gezet

Mari Verstraaten

Huismeester

Max Klaver

Na een leerwerktraject van bijna 2 jaar, nu een vaste aanstelling als schilder!

Max Klaver

Schilder

Adrian Contract Kropman D2 1 Van 4

Na het ontvluchten van de oorlog, een frisse start gemaakt in Nederland.

Andrii Zahumnyi

Installatiemonteur

Samuel - elektromonteur

Unica is een fanatiekeling rijker!

Samuel Meskel

Elektromonteur

Clem Onojeghuo Zzza888fskg Unsplash

Dit maakt WIL Groep uniek

Werken en leren gecombineerd

Maatwerktrajecten

Kennis uit de praktijk

Bij- en omscholing

Marktconform salaris

Luke Besley K5l Zbrspds Unsplash

ZZP Bemiddeling

Bij WIL Groep werken wij al geruime tijd met ZZP’ers en hebben wij een groot kandidatenbestand opgebouwd. ZZP’ers kiezen bewust voor WIL Bouwbanen, omdat wij binnen 7 dagen betalen en een groot netwerk hebben in verschillende regio’s. Zo kan de ZZP’er zich focussen op zijn specialisme en wij op die van ons.

ZZP’ers inhuren biedt een organisatie of bedrijf veel meer flexibiliteit bij de inzet van personeel. Op deze manier beschik je voor een korte of lange periode over tijdelijk gekwalificeerd personeel. Jij regelt het project en wij regelen de betaling van de ZZP’er. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo