Josue Isai Ramos Figueroa Qvbynmunj9a Unsplash

Welkom bij

WIL Bouwbanen

Met de overname van het uitzendbureau Bouwbanen heeft WIL Groep haar activiteiten in 2022 uitgebreid met ZZP bemiddeling, payrolling, detacheren en uitzenden. Door deze overname heeft WIL Groep haar netwerk van bedrijven en expertise verder uitgebreid.

Over

WIL Bouwbanen

WIL Bouwbanen is de uitzendorganisatie voor de bouw, infra en techniek. Wij bemiddelen vakkrachten en kantoorpersoneel in deze branches, waarbij we ons richten op uitzenden, detachering en zzp-bemiddeling.

Wij detacheren, bemiddelen en zenden het personeel van de toekomst uit. Wij werven en selecteren de juiste werknemers op gedrevenheid, motivatie, kennis en kunde en matchen dat vervolgens bij de juiste opdrachtgever. Wij ontzorgen de opdrachtgever volledig en zorgen ervoor dat werknemers op de juiste plek zitten. 

Wij bieden de werkzoekende en de opdrachtgever een mogelijkheid om de beste werkplek voor de werkzoekende te vinden. Tegelijkertijd biedt het de opdrachtgever de mogelijkheid om de juiste werknemer te vinden. We letten op de persoon achter het CV. Welke kracht heeft de werkzoekende en waar kun je die kracht het beste goed tot zijn recht laten komen.  

Een goede toekomstige werknemer is goud waard. Het is belangrijk dat de werknemer goed op zijn plek zit. 

Het traject begint bij het kennismakingsgesprek. Door goed uit te zoeken wie de persoon is achter het CV, kunnen we een beter beeld krijgen van de eigenschappen van de werkzoekende. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste match. Dit doet WIL Bouwbanen tot dat de juiste match gevonden is, zowel voor de werkzoekende als voor de opdrachtgever. We praten immers over een arbeidsrelatie. Het voordeel van WIL Bouwbanen is dat er snel geschakeld kan worden tussen personeel.


Bij WIL Bouwbanen staat centraal

Afspraak is afspraak

In de samenwerking vinden we het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen, zodat we precies weten wat we aan elkaar hebben. Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Persoonlijk contact

Wij kennen onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij zijn regelmatig op de bouw, op kantoor of in de werkplaats te vinden.

Trainingsmogelijkheden

WIL Bouwbanen heeft aandacht voor de ontwikkeling, veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.  WIL Bouwbanen werkt nauw samen met verschillende opleidingsbedrijven om aan de wens van onze medewerkers en opdrachtgevers te kunnen voldoen.

ZZP bemiddeling

Bij WIL Bouwbanen werken wij al geruime tijd met ZZP’ers en hebben wij een groot kandidatenbestand opgebouwd. ZZP’ers kiezen bewust voor WIL Bouwbanen, omdat wij binnen 7 dagen betalen en een groot netwerk hebben in verschillende regio’s. Zo kan de ZZP’er zich focussen op zijn specialisme en wij op die van ons.

ZZP’ers inhuren biedt een organisatie of bedrijf veel meer flexibiliteit bij de inzet van personeel. Op deze manier beschik je voor een korte of lange periode over tijdelijk gekwalificeerd personeel. Jij regelt het project en wij regelen de betaling van de ZZP’er. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

18 Vacatures beschikbaar

Elektromonteur

 • Particulier
 • Techniek
 • €2800 - €4800
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Als Elektromonteur bij deze opdrachtgever ben jij dé expert! Als zelfstandig elektromonteur zal je voornamelijk bezig zijn met het installeren en in bedrijfstellen van complete elektrotechnische installaties. Ook zal het onderhouden van deze installatie en het vinden van technische oplossingen tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Wat bieden wij jou? Een salaris van ongeveer €2800 tot €4800 per maand. Vrije dagen conform cao bouw en infra 45 vrije dagen. Een mooie klus met veel afwisseling. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Veelzijdige opdrachten. Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen Jouw werkzaamheden bestaan uit? Assembleren en installeren van elektrische bedradingen, apparaten, machines, schakelkasten, stroomonderbrekers, transformatoren, lichtalarmen en/of andere onderdelen. Vult het bij de installatie behorende keuringsrapport in. Zorgt dat tekort aan materiaal en materieel in overleg met de hoofd uitvoerder geregeld wordt. Lost in overleg met de uitvoerder problemen inzake de uitvoering van projecten op. Controleert met behulp van meet- en regelapparatuur de kwaliteit van eigen werkzaamheden volgens de waarborg- en andere kwaliteitscriteria. Zorgt dat de werkplek ordelijk en netjes achterblijft na verrichte werkzaamheden. Stemt met de klant af of gewenste dienstverlening geleverd is. Signaleren van meerwerk en het aanbieden van oplossingen aan de klant. Wat vragen we van jou? Geen 9 tot 5 mentaliteit. Fysiek goed instaat zijn om dit werk uit te kunnen voeren. Een goede dosis doorzettingsvermogen en ben je een echte aanpakker. Je kan goed samenwerken en je bent flexibel in je werkzaamheden. Je hebt de nodige ervaring en kan hierdoor zelfstandig werken. Als ZZP'er: Betaling binnen 7 dagen Wij zorgen voor werk, Altijd!
Bekijk vacature

Leerling Installatiemonteur

 • Onderhoud
 • Techniek
 • €1600 - €2800
 • Vast/Tijdelijk
Wil jij leren om een topmonteur te worden? Leren om alles van a tot z onder de knie te krijgen en daarna direct bij de werkgever in dienst te treden? Heb jij affiniteit met de techniek? Werk jij graag met mensen? Ben jij gemotiveerd en leergierig? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wat bieden we jou? Een salaris van ongeveer €1600 tot €2800 per maand. Vrije dagen conform cao. Een mooi traject met veel afwisseling. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Veelzijdige opdrachten. Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen na het traject. Wat ga je leren? Loodgieterswerk. Montage mechanische ventilatie. Montage centrale verwarming, waaronder warmtepompinstallaties. Montage van warmtepompinstallaties. Alle overige bijkomende werkzaamheden Wat vragen wij van jou? Een gezonde dosis energie. Een gemotiveerde en leergierige houding. Oplossingsgericht en creatief. Rijbewijs B. Maar met name zin om aan de slag te gaan. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden na het lezen van deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op.
Bekijk vacature

Leerling Automonteur

 • Werkplaats
 • Automotive
 • €1600 - €2800
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Krijg jij het warm van alles wat met auto's te maken heeft? Ben jij leergierig en draai je nergens jouw hand voor om? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste leerling automonteur met passie voor zijn vak, die na dit traject de verantwoordelijkheid kan nemen voor de onderhoudsbeurten, reparaties en eventuele Apk-Keuringen. Wat ga je leren? Uitvoeren van onderhoudsbeurten Uitvoeren van reparaties Storingen verhelpen Auto’s aflever klaar maken Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden Je maakt klanten blij met jouw service Samen met je collega’s zorg je dat de werkplaats er netjes uitziet Wat bieden we jou? Een bruto maandsalaris tussen €1.600 en €2.800 Een uitdagende baan als leerling automonteur met uitzicht op een vast contract Een eindejaarsuitkering van 8,3% (na indiensttreding) 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8% Reiskostenvergoeding Zeer ruime gelegenheid tot ontplooiing, verbreding en extra scholing Wat vragen wij van jou? Je bent flexibel en zeer servicegericht en niet bang om uitleg te geven aan de klant Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B Je bent stressbestendig Je kunt zelfstandig werken, maar bent tevens een team-player Je bezit over een goede dosis humor Je bent leergierig en gemotiveerd Mocht je niet helemaal in het profielen passen, geen enkel punt neem contact met ons op en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Doormiddel van om en bijscholing kijken wij verder dan alleen ervaring of opleiding.
Bekijk vacature

Automonteur

 • Particulier
 • Automotive
 • €2500 - €3500
 • Vast/Tijdelijk
 • Omgeving Nijmegen
Krijg jij het warm van alles wat met auto's te maken heeft? Ben jij ervaren en draai je nergens jouw hand voor om? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste automonteur met passie voor zijn vak, die de verantwoordelijkheid kan nemen voor de onderhoudsbeurten, reparaties en eventuele Apk-Keuringen. Wat ga je doen? Uitvoeren van onderhoudsbeurten Uitvoeren van reparaties Storingen verhelpen Auto’s aflever klaar maken Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden Je maakt klanten blij met jouw service Samen met je collega’s zorg je dat de werkplaats er netjes uitziet Wat bieden we jou? Een bruto maandsalaris tussen €2.500 en €3.500 Een uitdagende baan als Allround Monteur met uitzicht op een vast contract Een eindejaarsuitkering van 8,3% (na indiensttreding) 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag van 8% Reiskostenvergoeding Zeer ruime gelegenheid tot ontplooiing, verbreding en extra scholing Wat vragen wij van jou? Je bent flexibel en zeer servicegericht en niet bang om uitleg te geven aan de klant Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B Je bent stressbestendig Je kunt zelfstandig werken, maar bent tevens een team-player Je bezit over een goede dosis humor Je hebt ervaring als automonteur Mocht je niet helemaal in het profielen passen, geen enkel punt neem contact met ons op en wie weet kunnen wij jou verder helpen. Doormiddel van om en bijscholing kijken wij verder dan alleen ervaring of opleiding.
Bekijk vacature

Pagina 1 van 5

Foto Afscheid Mehrdad

Mehrdad kwam bij WIL Groep voor een omscholingstraject omdat hij dacht dat er hier geen werk was te vinden, dat vergelijkbaar was met zijn werk in Iran.

Mehrdad Golkarghamsari

Elektromonteur

Image003

Na 30 jaar trouwe dienst, door corona buitenspel gezet

Mari Verstraaten

Huismeester

Foto Suzanne 1 Jaar Gedetacheerd

De eerste vrouw die wij hebben kunnen opleiden en begeleiden naar een baan in de techniek

Suzanne Lunenburg

Elektromonteur

Foto Hans 1 Jaar Gedetacheerd

Als iemand mij anderhalf jaar geleden had verteld wat ik nu voor werk doe, had ik die persoon voor gek verklaard.

Hans Wiertz

Installatie Monteur

Clem Onojeghuo Zzza888fskg Unsplash

Dit maakt WIL Groep uniek

Werken en leren gecombineerd

Maatwerktrajecten

Kennis uit de praktijk

Bij- en omscholing

Marktconform salaris

Luke Besley K5l Zbrspds Unsplash

ZZP bemiddeling

Bij WIL Bouwbanen werken wij al geruime tijd met ZZP’ers en hebben wij een groot kandidatenbestand opgebouwd. ZZP’ers kiezen bewust voor WIL Bouwbanen, omdat wij binnen 7 dagen betalen en een groot netwerk hebben in verschillende regio’s. Zo kan de ZZP’er zich focussen op zijn specialisme en wij op die van ons.

ZZP’ers inhuren biedt een organisatie of bedrijf veel meer flexibiliteit bij de inzet van personeel. Op deze manier beschik je voor een korte of lange periode over tijdelijk gekwalificeerd personeel. Jij regelt het project en wij regelen de betaling van de ZZP’er. Hierdoor zit je niet vast aan personeel, loop je minder financieel risico en weet je vooraf wat de kosten zijn.

Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo