Max Klaver

Het verhaal van

Max Klaver
Max Klaver


Na een leerwerktraject van bijna 2 jaar, nu een vaste aanstelling als schilder! 

Max Klaver kwam bij ons terecht door het welbekende coronavirus, zijn tijd als chef-kok zat er hierdoor noodgedwongen op en zal een gepassioneerde hobby moeten worden.

Max kwam gelijk over als een spontane, enthousiaste jongeman en in maart in 2021 begon zijn leerwerktraject; samen onderzoeken en ondervinden waar zijn ambities liggen, maar vooral waar hij gelukkig van wordt. Al snel kwamen we uit bij het beroep als schilder. Dit was voor ons het eerste omscholingstraject in dit vakgebied en daarom extra bijzonder om het nu met een vaste aanstelling bij het schildersbedrijf te bekronen. In het begin van dit traject hebben we Max bijgeschoold met onze praktijktrainingen bij ons in de Hubertushal. Na het vinden van een passend beroep mochten wij op zoek naar een passend bedrijf voor Max.

Wij zijn hierbij uitgekomen bij een erg goede relatie van ons uit Nijmegen, namelijk; Schildersbedrijf De Bruin en Schoonderwoerd. Na de scholing had hij genoeg ervaring om in de praktijk verder te leren, en kon Max aan de slag op de projecten bij De Bruin en Schoonderwoerd. Max werd daar warm ontvangen en heeft in de praktijk alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Max werkt nu in vast dienstverband bij De Bruin en Schoonderwoerd! Hier zijn wij enorm trots op en daarom willen wij dan ook De Bruin en Schoonderwoerd bedanken voor het vertrouwen en de genomen moeite. Wij hopen dat Max nog vaker zijn collega's bij De Bruin en Schoonderwoerd mag blij maken met het verzorgen van de werk BBQ's.

 Max heel veel succes en bedankt voor jouw inzet en gemotiveerde houding!Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo