Kuypers X Wil Groep

Succesvolle cursus voor Kuypers Zorg voor Vastgoed bij WIL Groep

Afgelopen week hadden we het genoegen om de medewerkers van Kuypers Zorg voor Vastgoed te verwelkomen voor een intensieve en leerzame tweedaagse cursus basis elektrotechniek. Onze cursisten waren enthousiast en deelden hun ervaringen met ons. Hier zijn enkele hoogtepunten:


Algemene ervaring

"De cursus was ontzettend leerzaam! Goede uitleg, helder en toegankelijk," zegt een van de deelnemers. "Mijn eerste indruk van de cursus en de instructeur was zeer positief."

Inhoud en leerpunten

Tijdens de cursus hebben de deelnemers zich verdiept in onderwerpen zoals o.a. wisselschakeling en veilig werken met elektriciteit. "Het was makkelijk te begrijpen en direct toepasbaar in ons werk," merkt een andere deelnemer op. "De cursus behandelde veel verschillende facetten en de beginselen waren makkelijk te begrijpen."

Toepassing in het werk

De opgedane kennis is direct toepasbaar. "Het is echt op ons werk bij Kuypers gericht, waardoor wij dit zeker kunnen gaan toepassen," vertelt een enthousiaste cursist. "Dankzij de klapper met lesstof van de cursus, kunnen we alles nog eens rustig bekijken."

Aanbeveling

Op de vraag of ze de cursus zouden aanbevelen aan collega's, was het antwoord een volmondig ja. "Je wordt er nooit stommer van. Pak wat je pakken kunt!" aldus een cursist. "De afwisseling van theorie met praktijk houdt het interessant, vooral de lekkere broodjes waren een aanraderšŸ˜‰!ā€™

Bij WIL Groep zijn we er trots op dat we onze cursisten kunnen voorzien van waardevolle kennis en praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in hun werk. Het verbreden van vakkennis is waar je als techneut maar ook al bedrijf op kan bouwen.

Ook interesse wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze cursussen!

Kuypers X Wil Groep

Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo