Necxwilgroep 17 Min

Maak maandelijks kennis met de

bouw- en techniekbranche

Ontdek jouw kansen in de bouw en techniek

De bouw- en techniekbranche biedt veel kansen, baanzekerheid en doorgroeimogelijkheden. De branche staat te springen om personeel! Om mensen kennis te laten maken met regionale werkgevers en opleiders in de bouw en techniek zijn er binnenkort weer inloopmiddagen op de Streekweg in Nijmegen. Iedereen is welkom: opleiding, ervaring en aanmelding is niet nodig.

Bij WIL Groep in de Hubertushal in Nijmegen zijn er elke laatste dinsdag van de maand van 15.00 uur tot 17.00 uur ruim 10 werkgevers en opleiders uit de regio aanwezig. De bezoekers kunnen laagdrempelig met hen in gesprek over de branche, het bedrijf, de (opleidings)mogelijkheden of vacatures. Zo zien, horen en ervaren zij wat er mogelijk is in de bouw- en techniekbranche. 

Maandelijkse inloopmiddag

Het doel van de inloopmiddag is om mensen laagdrempelig te laten ontdekken wat de wereld van de bouw en techniek te bieden heeft hen te interesseren voor een baan of opleiding in deze branche. De inloopmiddag wordt iedere laatste dinsdag van de maand georganiseerd bij WIL Groep. 

Iedereen is welkom

Iedereen die interesse heeft in bouw en techniek is van harte welkom om binnen te lopen. Aanmelden is niet nodig. Wilt u graag aanwezig zijn als bedrijf? Graag vooraf aanmelden via rosalielansdaal@wilgroep.nl.

Wanneer kan ik mijn kansen ontdekken?

De open inloopmiddag vind elke laatste dinsdag van de maand plaats, er wordt gerouleerd tussen bedrijven en opleiders dit zorgt dus voor maandelijks nieuwe kansen! I.v.m. onze verhuizing hebben we nog geen definitieve data voor de aankomende inloopmiddagen. Deze volgen later.

Flyer Open Inloopmiddag

Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo