Necxwilgroep 2 Min

Jeugd N.E.C. verbreedt hun kennis voor de toekomst

4 oktober zijn de spelers van de N.E.C. Voetbalacademie bij ons langs geweest om kennis te maken met de bouw en techniek. Wij lieten hen zien dat er naast hun sportcarrière ook kansen en mogelijkheden zijn in andere branches.


Tijdens deze dag hebben de spelers van de O18 en O21 een battle tegen elkaar gehouden waarbij ze verschillende activiteiten moesten ondernemen. Deze bestonden uit drie rondes: dakbedekking, elektro- en installatietechniek. De eerste ronde werd verzorgd door Weijerseikhout. Hierbij moest er een dak gelegd worden, zo, dat er het woord 'N.E.C.' in het dak te zien was. Tijdens de volgende ronde moest hetzelfde gedaan worden, alleen dan door middel van ijzer. Door het materiaal te buigen en te koppelen is het met de begeleiding van Kersten Techniek de spelers gelukt om het woord te creëeren. Na een lunchpauze is de strijd voortgezet met een elektra ronde. Huisman Etech Experts ondersteunde de jongens bij het installeren van een lampje en een zoemer in een wand. Vervolgens moesten de spelers hier met een bal op mikken, waardoor het lampje ging branden en de zoemer af ging. De spelers hebben allemaal gestreden voor een eerste plek, die met de prijsuitreiking bekend werd gemaakt.

Wij hopen dat we de jonge spelers van N.E.C. hebben geïnspireerd en hen hebben laten zien dat er mooie kansen voor hun liggen wat betreft de bouw- en techniekbranche.

Wil je meer lezen over deze middag of over N.E.C., neem dan een kijkje op hun website.

Necxwilgroep 12 Min

Een greep uit onze fijne samenwerkingen

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo